Tijs en Toos van de Hulsbeek sluiten de winkel

met een verrassingsoptreden van ÉgeWies

Afgelopen zaterdag 16 januari 2010 stond de winkeldeur van ‘Oók Tijs van de Hulsbeek’ voor de laatste keer open om kleine en grote klanten te ontvangen. Ergens achter in deze prachtige winkel was een koffiehoek ingericht.
De laatste klanten konden vóór het definitieve sluitingsuur onder het genot van een kopje koffie Toos en Tijs gelukwensen voor de periode die voor hen komen gaat.
De winkel, hun winkel, zal niet meer gerund gaan worden door hun vertrouwde gezichten en klantvriendelijke hulp.

Dit was voor Gezelligheidskoor ÉgeWies reden genoeg om spontaan een verrassingsoptreden te houden tussen de winkelschappen en voor het gehoor van Toos, Tijs, hun kinderen en vele grote en kleine klanten.
En verrast waren ze, Toos en Tijs….

ÉgeWies heeft met dit spontane optreden hopelijk een kleine bijdrage geleverd om dit moment niet zomaar voorbij te laten gaan. Er is immers een stukje geschiedenis aan de rijke historie van Wanroij toegevoegd; de geschiedenis van vele tientallen jaren ‘Van de Hulsbeek’, van smederij, fietsenzaak, huishoudelijke artikelen en postagentschap, van artikelen en diensten die in de grote stad niet te koop waren en die je dan wel vond bij ‘Oók Tijs van de Hulsbeek’.

ÉgeWies wenst Tijs en Toos alle geluk voor de toekomst, Edwin Beerens veel succes met de overname en voortzetting en ‘buurman’ Thijs Hendriks alle dank voor de medewerking om dit korte optreden zo succesvol te maken.